•  

Rijke ervaring met Software Ontwikkeling

Segestia heeft een rijke ervaring met software ontwikkeling voor diverse toonaangevende organisaties. Wij helpen u om uw kennis om te zetten in inspirerende websites en (mobiele) applicaties. Het leveren van software met een hoge business waarde is het enige dat telt. Om dit te waarborgen werken wij volgens de software-ontwikkelmethode Agile Development. Deze methode maakt het ontwikkeltraject overzichtelijk, technisch realiseerbaar en implementeerbaar. Onze zelfsturende software ontwikkelaars leveren bij elke sprint een kwalitatief en goed werkende product op.

Segestia kijkt niet alleen naar uw directe innovatie maar ook naar de bedrijfsprocessen daar omheen. Onze iteratieve aanpak helpt u met uw return on investment. Wij onderzoeken met u de mogelijkheden om met vereenvoudigingen, efficiëntieverbetering en spin off uw plannen te realiseren en betaalbaar te houden. Nieuwe functionaliteiten voeren wij op eenvoudige en snelle wijze door. Waar mogelijk maken wij gebruik van een combinatie van bestaande oplossingen en aanvullend maatwerk. Door de intensieve samenwerking kunt u vertrouwen op een resultaat van hoge kwaliteit.

Hieronder het proces dat we hanteren bij innovatieve projecten.

 

ontwikkelproces

 

 

Zakelijke apps met een buitengewone mobiele beleving

Van uw idee maken wij een succesvolle app met een buitengewone mobiele ervaring. Segestia ontwikkelt de meest uiteenlopende cross platform apps voor Android, iOS en Windows. Onze apps zijn zowel binnen als buiten uw organiatie veilig toe te passen. Zo hebben we o.a. de Wegkennisbank app voor de Nederlandse Spoorwegen en de multiplatform app Docenea ontwikkeld.

Technisch zijn er twee mogelijkheden om een app te realiseren. Wij adviseren u graag over welke oplossing voor uw app het meest geschikt is, zonder afbreuk te doen aan de beleving.

Native app

Een native app is in principe een per specifiek platform (Android, iOS of Windows) ontwikkelde app

  • Het voordeel is dat we gebruik kunnen maken van alle functionaliteiten van een tablet of smartphone, gegevens offline beschikbaar kunnen stellen en deze kunnen personaliseren.
  • Het nadeel is dat gedeelten van de app per platform ontwikkeld moet worden.
  • Wij beperken de impact van dit nadeel door uw app direct als multiplatform app met Xamarin te ontwikkelen. Zo zijn we in staat om toch een groot gedeelte van de code te kunnen gebruiken voor alle platformen. Dit scheelt in doorlooptijd, ontwikkelkosten en het doorvoeren van updates aan uw app heeft een minder grote impact.

Hybride app

Bij een hybride app brengen we een groot deel van de functionaliteit onder in mobiele HTML5 pagina's die zijn verpakt in een App. De App van Facebook is hier een voorbeeld van.

  • Met als voordeel dat een app in een keer ontwikkeld kan worden voor alle apparaten.
  • Het nadeel is dat er een internetverbinding nodig is en bepaalde functionaliteiten zoals locatie bepaling niet in een hybride app kunnen worden ondergebracht.
  • We kunnen dit nadeel enigsinds beperken door de hybride app uit te breiden met een aantal native ontwikkelde schermen.