•  

Segestia Solutions levert al ruim 10 jaar (online) bedrijfssoftware, websites, webshops, e-learning en zakelijke apps aan klanten als: de Nederlandse Spoorwegen, GVB, drukkerijen & uitgeverijen, DentalEuro & DentalHolland, HTM, RET, Skicentrums en -scholen, Arriva, Veolia en opleidingskundigen.

Ons team bestaat uit een hechte en ervaren groep specialisten, softwareontwikkelaars en helpdeskmedewerkers. Wij zijn in staat om vanuit onze kennis en werkwijze snel in te spelen op uw behoefte om creatieve & innovatieve oplossingen te ontwikkelen. Wij begeleiden u van A tot Z, ook na oplevering.

 

Ons kantoor

 

Onze missie

Het optimaliseren en automatiseren van processen door het leveren van innovatieve en creatieve oplossingen en IT-zorgen uit handen nemen. Kortom een sterke partner met een full service dienstverlening!

Onze visie

Wij staan voor klantgerichtheid, deskundig advies, kwaliteit en het realiseren van ambities. Dit maken wij waar aan de hand van de volgende kernwaarden:

  • Het leveren van software met een hoge business waarde is het enige dat telt.
  • We maken gebruik van bewezen technieken als fundament voor onze diensten.
  • We leveren u gebruiksvriendelijke, veilige, meetbare en schaalbare oplossingen.
  • We adviseren en begeleiden u van A tot Z, ook na oplevering!
  • We acteren op ontwikkelingen in de markt zodra er zich nieuwe kansen voor doen.
  • We beheersen de kosten door modulair te ontwikkelen en waar mogelijk gebruik te maken van open source of bestaande componenten.

Ons verhaal

Segestia is in 2002 opgericht door Marcel Verhoeven en Johan van de Ven. De kernactiviteiten van de toenmalige V.O.F. waren het leveren van hardware en het automatiseren van bedrijfsprocessen. In 2008 is Richard de Wolf als vennoot toegetreden en zijn we ons steeds meer gaan richten op het ontwikkelen van software en het leveren van onlinediensten. Naast het ondernemen in de V.O.F. waren wij in loondienst bij de Nederlandse Spoorwegen. Om organisatorische redenen ontstond bij NS de behoeften om de ontwikkel activiteiten van onze toenmalige afdeling te outsourcen en buiten de NS organisatie onder te brengen.

Deze ontwikkeling heeft er toegeleid dat augustus 2013 Segestia Services B.V. door Marcel, Johan, Richard en Jacco Compier is opgericht. In deze organisatie zijn alle producten en diensten van de toenmalige V.O.F. samen met de activiteiten voor de NS belegd. Door de enorme groei die ons bedrijf doormaakt op het gebied van online bedrijfssoftware, appdevelopment en webdevelopment hebben we besloten om per januari 2016 deze taken onder te brengen in Segestia Solutions. We leveren deze diensten vanuit een full- service software & internetbureau concept. Alle werkzaamheden op het gebied van helpdeskondersteuning, beheer en hosting blijven we voortzetten vanuit Segestia Services.